« Takaisin

Lasten hiihtokoulu Lokkiharjulla 12.12. alkaen

Lokkiharjun hiihtolatu on saatu siihen kuntoon että lasten hiihtokoulu alkaa ti 12.12.2017 Lokkiharjulla. Kokoontuminen ja ilmoittautuminen paikalla klo 18. Hiihtokoulun kesto on yksi tunti.

Hiihtokoulussa on kaksi ryhmää. Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille ja siinä harjoitellaan hiihdon perustaitoja (mm. mäen nousu, mäen lasku, eri hiihtotapojen alkeet). Ryhmää ohjaavat Juha ja Siiri Hakkarainen.

Jatkoryhmä on suunnattu kilpahiihtoa aloitteleville/ harrastaville. Ryhmään kuuluu ala- ja yläkoululaisia. Ryhmää ohjaa Mikko Pörsti.

Hiihtokoulu on maksullinen. Hinta on 20euroa/ talvikausi. Hinta sisältää Ski-Passin ja vakuutuksen. Lasten vanhemmat hankkivat itse hiihtokoululaiselle Ski-Passin. Lisätiedot Ski-Passin hankinnasta löydät klikkaamalla tästä.

Hopeasompaikäiset kilpahiihtäjät, jotka kilpailevat kansallisissa hiihtokilpailuissa, hankkivat kilpailulisenssin itse tai ovat yhteydessä suoraan asiasta Hannu Nymaniin (hannu.nyman48@luukku.com, p. 050 468 0353) joka voi hoitaa asian kootusti seurahankintana.