Katsomo

Navigaatiovalikko

Murupolku

Ajankohtaista

angle-left Uusi Nurmes-JUHLARAHOITUKSEN HAKU KÄYNNISSÄ

Uusi Nurmes–JUHLARAHOITUKSEN HAKU KÄYNNISSÄ

Tehdään uusi Nurmes näkyväksi nurmeslaisten ja valtimolaisten yhdistysten ja yritysten tuotteissa, palveluissa ja yleisötapahtumissa. Näkyvyyden toteuttamisen apuna on Nurmeksen kaupungin Uusi Nurmes–juhlarahoitus. Uusi Nurmes –juhlarahoitus on Nurmeksessa ja Valtimolla toimivien yhdistysten, yritysten ja palvelun tarjoajien Uusi Nurmes-tuotteen, palvelun tai yleisötapahtuman toteutukseen tai markkinointiin tarkoitettu avustus.

Rahoituksella rohkaistaan juhlistamaan uutta Nurmesta. Rahoituksen tavoitteena on tuoda esille alueen vahvuuksia ja vahvistaa uuden Nurmeksen me-henkeä.

Jaettavana on yhteensä 10.000 euroa. Myönnettävät avustukset ovat suuruudeltaan 2 x 2000 euroa, 4x 1000, 4 x 500 euroa. Tuki on saajalleen julkista de minimistukea.

Toinen 2000 euron avustuksesta myönnetään Some-rahoituksena. Hakemukset, jotka osallistuvat tämän avustuksen hakemiseen, julkaistaan heti kilpailuun ilmoittautumisen jälkeen Nurmeksen kaupungin Facebook-sivulla. Jos haluaa voittaa Some-rahoituksen, kannattaa siis ilmoittaa oma hanke mahdollisimman pian mukaan ja jakaa sitä somessa –eniten tykkäyksiä kerännyt hanke voittaa! Mikäli osallistuja ei halua jakaa hankettaan hakuvaiheessa julkisesti, eikä osallistua Some-rahoituksenhakemiseen, voi hakemuslomakkeella ruksittaa kohdan ”en halua jakaa hankettani sosiaalisessa mediassa”.

Uusi Nurmes -juhlarahoituksen hakuaika on jo alkanut ja sitä voidaan hakea 16.12.2019 saakka. Rahoituksesta tiedotetaan kuntien verkkosivuilla. Lomakkeen voi palauttaa Nurmeksen kaupungille postitse tai sähköpostilla kirjaamoon.

Avustuksen saajat julkaistaan 31.12.2019 uuden vuoden juhlassa Valtimotalossa.

Avustuksesta päättää työryhmä, johon kuuluu Pikes Oy:n toimitusjohtaja Minna Heikkinen, Nurmeksen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Ella Kärki, MTK Pielinen ry:n puheenjohtaja Kalle Myllynen, kaupunginhallituksen jäsen Mikko Meriläinen, kaupunginjohtaja Asko Saatsi ja kaupunginsihteeri Riikka Boren.

Lisätietoja: Hallintojohtaja Riikka Boren

puh. 04010 45002

 

Hakuohjeet ja säännöt

Juhlarahoitushakemus

Lähde mukaan!

 

Arkisto