Otsikko

Navigaatiovalikko

Murupolku

Julkiset hankinnat

Hankinnat

Valtimon kunta kuuluu Pohjois-Karjalan hankintatoimeen, jonka kautta kilpailutetaan suurin osa kunnan hankinnoista.

http://www.joensuu.fi/hankintatoimi

Linkkejä

Osoitteesta www.hilma.fi löytyvät kaikki avoinna olevat hankintailmoitukset, ennakkoilmoitukset ja tietopyynnöt.

Tarjouspalvelu.fi/jns –toimittajaportaali

Tämän palvelun kautta Joensuun seudun hankintatoimi ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt -välilehdellä. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Mikäli haluat antaa palautetta palvelusta tai haluat kysyä palvelun käytöstä lisätietoja, ota yhteyttä sivun alareunassa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Hankintapäätökset ja tulevat hankinnat ovat nähtävillä Hankintakalenteri.fi -sivustolla. Samalta sivustolta löytyvät myös hankintatoimen sopimustoimittajat tuoteryhmittäin.

Pienhankintapalvelu.fi -toimittajaportaalissa kunnilla/kaupungeilla on mahdollisuus ilmoittaa avoimesti myös pienhankintojaan. Pienhankinnoilla tarkoitetaan kansallisten kynnysarvojen alittavia julkisia hankintoja. Pohjois-Karjalassa avoinna olevat pienhankinnat löytyvät klikkaamalla "Pohjois-Karjala". Pienhankintapalveluun käyvät samat tunnukset kuin Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaaliin. Pienhankintapalveluun on mahdollista asettaa ilmainen vahtipalvelu.

Neuvontaa julkisiin hankintoihin liittyen antaa

Hankintojen kehittämispäällikkö
Päivi Halonen
paivi.k.halonen@joensuu.fi
Puh. 013 337 7433