Nuorisotilat

Navigaatiovalikko

Murupolku

vapaa-aika/nuoriso

Nuoristotyö

Nuorisotyö toteuttaa nuorisolaissa määriteltyjä nuorisotyön perustehtäviä. Näitä ovat esimerkiksi: Nuoren kasvun ja itsenäistymisen tukeminen, aktiivisen kansalaisuuden edistäminen, sosiaalinen vahvistaminen ja nuorten kasvu- ja elinolojen parantaminen. Keskeisenä toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten myönteisen kasvun tukeminen ja ennalta ehkäisevä työote. 
 
Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilän ostopalvelulla tuottama kunnan nuorisotyö järjestää mielenkiintoista tekemistä ja toimintaa nuorille. Avoin nuorisotilatoiminta, erilaiset nuorten tapahtumat, retket ja kerhot, kansainvälisyys- ja osallisuuskasvatus ovat esimerkkejä toiminnasta. Me järjestämme toimintaa pääsääntöisesti silloin, kun Sinä olet vapaalla eli iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikaan. Mutta voit törmätä meihin myös koululla.
 
Voit osallistua toimintaamme viettämällä vapaa-aikaasi kavereiden kanssa nuorisotilalla tai halutessasi päästä mukaan toteuttamaan tapahtumia ja toimintaamme, jotka lähtevät nuorten omista ideoista, toiveista ja tarpeista. Kuuntelemme mielellämme millaisia ajatuksia ja toiveita sinulla on. Haluamme, että saat uusia kokemuksia ja opit uusia asioita, joista hyödyt myös tulevaisuudessa. Toimintamme on kaikille avointa ja täysin päihteetöntä, joten voit reippaasti tulla mukaan omana itsenäsi. 
 
Työntekijöiltämme voit kysyä neuvoa erilaisissa elämäntilanteissasi ja heidän kanssaan voit myös opetella uusia asioita ja kokeilla vastuun ottamista yhteisistä asioista. 
 

Valtimon nuoriso-ohjaajan yhteystiedot ovat:

Matti Jantunen

matti.jantunen@valtimo.fi
matti.jantunen@nurmes.fi

p. 050 359 8643

Tavoitettavissa ma, ke ja pe klo 13:30 - 20:00.

 

Muina aikoina nuorisopäällikkö Martti Piironen

martti.k.piironen@nurmes.fi

p. 050 406 5713

 

Nuokkarin aukioloajat:

Maanantaina klo 16-20

Keskiviikkona klo 16-20

Perjantaina klo 16-20

 
 
 
Linkki Pielisen 4H:n sivuille: https://pielinen.4h.fi/valtimo/