Navigaatiovalikko

Murupolku

vapaa-aika/nuoriso/nuorisotilat

Nuorisotila

Nuorisotila sijaitsee Kuntalaisten Talossa osoitteessa Kunnantie 1 75700 Valtimo. (Sisäänkäynti tapahtuu S-kaupan puolelta.)

Nuorisotila on Sinun oma paikkasi, jossa voit tehdä itsellesi tärkeitä asioita yhdessä ohjaajien ja muiden nuorten kanssa. Nuorisotilan toiminta koostuu avoimesta toiminnasta, pienryhmistä, neuvonnasta ja tiedotuksesta ja erilaisista tapahtumista. Toiminnan lisäksi tarjolla on harrastevälineitä, jotta aika ei varmasti käy pitkäksi.  Nuorisotilalla toimii talotoimikunta, jossa nuorella on oikeus vaikuttaa nuorisotyön toimintaan ja sisältöön sekä omaan elinympäristöönsä liittyviin asioihin. Talotoiminkunnan kokoontumisista tiedotetaan erikseen.

Myös muut toimijat voivat vuokrata tiloja käyttöönsä.

Nuorisotilat ovat avoinna seuraavasti:

Maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 16 - 20.

Yökahviloista ja lauantai-aukioloista tiedotetaan erikseen.

Valtimon nuoriso-ohjaajan yhteystiedot ovat:

Matti Jantunen

matti.jantunen(at)valtimo.fi

matti.jantune(at)nurmes.fi

p. 050 359 8643

Mahdollisuuksien tarjoaminen

Nuorisotiedotus- ja neuvonta

Nuorilla on oikeus saada tietoa ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa. Haluamme tarjota tietoa mm. vapaa-aikaan, opiskeluun, kesätöihin, asumiseen, päihteisiin ja terveyteen liittyvissä asioista. 

Tiedotus ja neuvonta tapahtuvat pääasiassa Nuokkarilla.  Voit kuitenkin myös kysyä henkilökohtaista apua sinulle tärkeässä asiassa ottamalla yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai fb:n kautta. Myös etsivä nuorisotyö on käytettävänäsi. 

Osallisuustoiminta

  • Haluatko saada äänesi kuuluville?
  • Haluatko vaikuttaa yhteisiin asioihin?

Me voimme auttaa Sinua siinä. Voit osallistua nuorten vaikuttajaryhmien toimintaan, joita ovat esimerkiksi kaikille avoin nuorisotilan talotoimikunta ja koulujen oppilaskunnat. Tämän lisäksi voit vaikuttaa tekemällä aloitteen tai vastaamalla kysymyksiin osoitteessa www.aloitekanava.fi/valtimo.fi